2016-01-01 11:27:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Hívja meg magához barátait

Napi horoszkóp január 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars éppen készül a Skorpió jegyébe, a Vénusz már a Nyilas jegyében áll. Bár bizonyára ön is mulatott éjjel, mégis energikusnak érzi magát, tele jókedvvel! Délután sétáljon egy nagyot!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Mérleg jegyébe lépett, a Marsa Skorpió jegyébe készül. A kedvese és a barátai nem panaszkodhatnak arra, hogy nem figyel eléggé rájuk. Mindenkihez van egy kedves szava. Konfliktusmentesnek ígérkezik a mai nap. Este sétáljanak egy nagyot a párjával!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll, felváltva a Marsot, aki a Skorpió jegyébe készül, a Vénusz már a Nyilas jegyében áll. Ön szerencsére játékos természet, képes jó hangulatot varázsolni maga köré, teljesen mindegy, hogy az év vége van, vagy az új év első napja. A móka sok mindenen átsegíti, a mai nap esetleges problémáin is.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold már a Mérleg jegyében áll, a Mars még nem lépett a Skorpió jegyébe, de már a küszöbön áll. Találkozásai nagyon harmonikusan zajlanak le. A barátaival és a családtagjaival is sikerül egy hullámhosszra kerülnie. Ma megfogadhatja, hogy idén a régi sérelmeket nem hozza fel többé.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Mérleg jegyében áll, a Vénusz már a Nyilas jegyében szárnyal. Kedvese szívesen veszi, ha már a 2016-os év terveiről beszélgetnek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter a Szűz jegyében áll, sokan kedvelik Önt. Ma több telefonhívásra is számíthat, olyanok is köszöntik az új év első napján, akikre nem is számított.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold már az Ön jegyében áll. A család igényt tart a jelenlétére. Látogassa meg a szüleit, nagyszüleit. Fogyasszák el az új év első napján a közös ebédet. A következő év terveit ráér a következő napokban végiggondolni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars készülődik a Skorpió jegyébe, ettől lényegesen jobban érzi majd magát, és az utolsó napok stressze alól kezd majd feloldódni. Este hívja meg egy újévi köszöntőre a barátait.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll, a Mars már a Skorpió jegyének küszöbén áll. Szimbolikusan az ön életében is minden indulóban van, de még várakozik. Hívja meg a barátnőjét egy kávéra, és beszélgessenek egy jót.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll, a Szaturnusz maradt a Nyilas jegyében. Ma maradjon otthon, és élvezze az új év első napjának nyugalmát, ami persze nem fog sokáig tartani… Örüljön a hét végének, és tervezze meg, milyen programokon szeretne részt venni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ön most van a legragyogóbb formájában. Hallgasson a megérzéseire, akkor helyesen dönt.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll. A környezetében élők különlegesnek látják önt. Most igazán érezheti a szeretetet és az elismerést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: